~MeNduNg iTu TiDaK BeRTeRuSan~

Posted: Friday, December 10, 2010 by Silence Shooter in
6

  

Benarlah kata orang..
Bila Tuhan hilangkan matahari dari kita.
dan kita bersedih diatas kehilangan tersebut.
tanpa disangka rupanya ada pelangi yg menanti..

Sejujurnya aku tak menyangka..
aku dianugerahkan dengan pelangi yg memberi aku kebahagiaan.
walhal sebelum tu hidup aku hanya ditemani awan mendung.
tapi kini segalanya berubah.
tanpa sedar ade pelangi yg menuruti awan mendung tersebut.
sedikit demi sedikit pelangi itu memunculkan diri nya..
Alhamdulillah..
aku bersyukur dengan kurniaan dan anugerah mu Ya Allah..
akan ku tatap dan hargai pelangi itu seperti layaknya seorang hamba menikmati keindahan dari kurniaan Pencipta nya..

Semoga kebahagiaan yg kukecapi hari ini..
akan berkekalan hingga ke hari esok dan seterusnya.
sehingga tiba saatnya aku menutup mata menemui mu Sang Pencipta Alam.
sujud syukur ku sembahkan pada mu Tuhan.
di atas segala kurnia dan anugerahmu.
aku tahu aku bukan lah seorang hambamu yg baik.
terangilah hatiku..
dan tunjukkan lah jalan mu..
agar aku dpt menjadi hambamu yg baik.
Amin Ya Rabbal Alamin

To 'U'..Thanx for everything :)

Kalo Korang Rasa Suka Ngan Entry Ni, Sila Click Button Facebook Like Kat Bawah Yer. :

6 comments:

  1. I am so curious!
    Who is that YOU
    come on come on :P

  1. shhhhhyyyy....
    she's coming! don tell anybody!

  1. hah!along punye hati yng kudus!
    jgn tak tahu tu sumi!hehe

Ideologi Korang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...